Bog & idéAnnette Michelsen Dornonville de la Cour

Bøger skrevet af Annette Michelsen Dornonville de la Cour

Læs mere om Annette Michelsen Dornonville de la Cour
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Annette Michelsen Dornonville de la Cour

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Annette Michelsen Dornonville de la Cour. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Cours seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idrætsforskning" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Annette Michelsen Dornonville de la Cour

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Annette Michelsen Dornonville de la Cour hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Cours bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Cour er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Michelsen Dornonville de la Cours "Grundbog i idrætssociologi"

Hos Bog & idé er "Grundbog i idrætssociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Annette Michelsen Dornonville de la Cour "Grundbog i idrætssociologi"

Hos Bog & idé er "Grundbog i idrætssociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Michelsen Dornonville de la Cour