Bog & idéAnnette Michelsende la Cour

Bøger skrevet af Annette Michelsende la Cour

Læs mere om Annette Michelsende la Cour
1 produkter
1 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi

Mere om Annette Michelsende la Cour

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Annette Michelsende la Cour, tilbyder vi et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Cour.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idrætsforskning" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Annette Michelsende la Cour

Annette Michelsende la Cour har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Cours bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Cour er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grundbog i idrætssociologi" af Annette Michelsende la Cour

Hos Bog & idé er "Grundbog i idrætssociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Grundbog i idrætssociologi" af Annette Michelsende la Cour

Det er muligt at købe Annette Michelsende la Cours "Grundbog i idrætssociologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Michelsende la Cour