Bog & idéAnnette Pedersen

Bøger skrevet af Annette Pedersen

Læs mere om Annette Pedersen
1 produkter
1 produkter
Atlasøvelser A til Nyt GO atlas
Atlasøvelser A til Nyt GO atlasTom Døllner
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Atlasøvelser A til Nyt GO atlas

Mere om Annette Pedersen

Annette Pedersen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Atlasøvelser" udgivet af Geografforlaget - "Atlasøvelser A til Nyt GO Atlas - Klassesæt" i serien "GO Atlas" udgivet af GO Forlag - "Just DUIT!" udgivet af Books on Demand

Annette Pedersens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Annette Pedersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Pedersens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annette Pedersens "Atlasøvelser"

Det er muligt at købe Annette Pedersens "Atlasøvelser" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Geografforlaget.

"Atlasøvelser A til Nyt GO Atlas - Klassesæt" af Annette Pedersen

Det er muligt at købe Annette Pedersens "Atlasøvelser A til Nyt GO Atlas - Klassesæt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Pedersens serie "GO Atlas". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Pedersen