Bog & idéAnnette Preisler

Bøger skrevet af Annette Preisler

Læs mere om Annette Preisler
2 produkter
2 produkter
Læs 20 minutter om dagen
Læs 20 minutter om dagen: Cirkus Paloma
129,95 DKK
EBOG
(1)
Læs 20 minutter om dagen: Cirkus Paloma
Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om
Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse omAnnette Preisler
129,95 DKK
EBOG
(0)
Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om

Mere om Annette Preisler

Der er kun én bog af Annette Preisler tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om". Den er udgivet af Gads Børnebøger på dansk. "Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om" er desuden udgivet i serien "Læs 20 minutter om dagen".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annette Preislers "Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om"

Det er muligt at købe Annette Preislers "Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Læs 20 minutter om dagen: Elefanter og 6 andre spændende dyr, du selv kan læse om" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Preislers serie "Læs 20 minutter om dagen". Det er Gads Børnebøger, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Preisler, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Preisler