Bog & idéAnnette Søndergaard Gregersen

Bøger skrevet af Annette Søndergaard Gregersen

Læs mere om Annette Søndergaard Gregersen
8 produkter
8 produkter
Fremmedsprogsdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
FremmedsprogsdidaktikSusanne Karen Jacobsen
212,46 DKK
Bog
(0)
Fremmedsprogsdidaktik
Tidlig sprogstart i skolen
Tidlig sprogstart i skolenAnnette Søndergaard Gregersen
219,95 DKK
EBOG
(1)
Tidlig sprogstart i skolen
Lektier
LektierAnnette Søndergaard Gregersen
129,95 DKK
Hæftet
(1)
Lektier
Kritisk sprog- og kulturpædagogik
Kritisk sprog- og kulturpædagogikn a
94,95 DKK
EBOG
(0)
Kritisk sprog- og kulturpædagogik
Sprogforum 60
Sprogforum 60n a
75,96 DKK
EBOG
(0)
Sprogforum 60
Lektier
LektierAnnette Søndergaard Gregersen
89,95 DKK
EBOG
(1)
Lektier
Lektier
LektierAnnette Søndergaard Gregersen
89,95 DKK
EBOG
(1)
Lektier
Lektier
LektierAnnette Søndergaard Gregersen
89,95 DKK
Lydbog
(1)
Lektier

Mere om Annette Søndergaard Gregersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Annette Søndergaard Gregersen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Gregersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" udgivet af Samfundslitteratur - "Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)" udgivet af Samfundslitteratur - "Sprogfag i forandring 1" udgivet af Samfundslitteratur - "Sprogfag i forandring" udgivet af Samfundslitteratur - "Fremmedsprogsdidaktik" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Tidlig sprogstart i skolen" udgivet af Samfundslitteratur - "Tidlig sprogstart i skolen" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Sprogfag i forandring, 2. udgave" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Annette Søndergaard Gregersens bøger

Annette Søndergaard Gregersen har otte bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Annette Søndergaard Gregersen fås i flere formater. Annette Søndergaard Gregersen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" af Annette Søndergaard Gregersen

"Kvalitative undersøgelser i læreruddannelsens BA-projekt" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

"Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)" af Annette Søndergaard Gregersen

Hos Bog & idé er "Sprogfag i forandring 1-2 (sampak)" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Søndergaard Gregersen