Bog & idéAnnette Weber

Bøger skrevet af Annette Weber

Læs mere om Annette Weber
4 produkter
4 produkter
Das Cottage in Seagrove Bay - Ein romantischer Wohlfühlroman über eine Inselreitschule am Meer
Das Cottage in Seagrove BayAnnette Weber
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Cottage in Seagrove Bay
Der neue Bruder
Der neue BruderAnnette Weber
189,95 DKK
Hæftet
(1)
Der neue Bruder
Der Überfall
Der ÜberfallAnnette Weber
189,95 DKK
Hæftet
(1)
Der Überfall
Die Teestube in Freshwater Bay
Die Teestube in Freshwater BayAnnette Weber
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Teestube in Freshwater Bay

Mere om Annette Weber

Annette Weber har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Webers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der Überfall" i serien "Eselsohr" udgivet af Gyldendal - "Der neue Bruder" i serien "Eselsohr" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Annette Weber

Du kan bestille to bøger af Annette Weber her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Webers bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Weber er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Webers "Der Überfall"

Hos Bog & idé er "Der Überfall" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Webers serie "Eselsohr". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Annette Weber "Der neue Bruder"

"Der neue Bruder" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Eselsohr". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Weber