Bog & idéAnnette Winkel

Bøger skrevet af Annette Winkel

Læs mere om Annette Winkel
2 produkter
2 produkter
Case rapport
BOEGERTILSTAERKPRIS
Case rapportHanne Albert
203,96 DKK
Hæftet
(0)
Case rapport
Telerehabilitering
TelerehabiliteringKristian Kidholm
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Telerehabilitering

Mere om Annette Winkel

Hvis du mangler en bog af Annette Winkel, har du et stort sortiment til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Winkels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Telerehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Case rapport" udgivet af Gyldendal

Bøger af Annette Winkel

Du kan købe fem bøger af Annette Winkel her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Annette Winkel bøger i forskellige formater. Winkel har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Annette Winkels "Neurologi og neurorehabilitering"

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Telerehabilitering" af Annette Winkel

Det er muligt at købe Annette Winkels "Telerehabilitering" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Winkel