Bog & idéAnni Ravnsbæk Jensen

Bøger skrevet af Anni Ravnsbæk Jensen

Læs mere om Anni Ravnsbæk Jensen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Anni Ravnsbæk Jensen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Anni Ravnsbæk Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Anni Ravnsbæk Jensen

Du kan finde tre bøger af Anni Ravnsbæk Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anni Ravnsbæk Jensen fås i et udvalg af formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Anni Ravnsbæk Jensen

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" er tilgængelig som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Anni Ravnsbæk Jensen "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Det er muligt at købe Anni Ravnsbæk Jensens "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anni Ravnsbæk Jensen