Bog & idéAnnichen Sibbern Bøhn

Bøger skrevet af Annichen Sibbern Bøhn

Læs mere om Annichen Sibbern Bøhn
0 produkter

Mere om Annichen Sibbern Bøhn

Der er flere forskellige bøger fra Annichen Sibbern Bøhn tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bøhns udgivelser.
Bøgerne fra Annichen Sibbern Bøhn kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Inspirerende norske strikkemønstre" udgivet af Turbine - "Inspirerende norske strikkemønstre" udgivet af Font forlag

Bøger af Annichen Sibbern Bøhn

Annichen Sibbern Bøhn har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Annichen Sibbern Bøhn bøger i flere formater. Bøgerne af Bøhn er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annichen Sibbern Bøhns "Inspirerende norske strikkemønstre"

Det er muligt at købe Annichen Sibbern Bøhns "Inspirerende norske strikkemønstre" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Inspirerende norske strikkemønstre" af Annichen Sibbern Bøhn

Hos Bog & idé er "Inspirerende norske strikkemønstre" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Font forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Annichen Sibbern Bøhn