Bog & idéAnnika Eronen

Bøger skrevet af Annika Eronen

Læs mere om Annika Eronen
5 produkter
5 produkter
Kaivo
KaivoAnnika Eronen
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Kaivo
Kissa joka kehräsi kuolemaa
Kissa joka kehräsi kuolemaaAnnika Eronen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Kissa joka kehräsi kuolemaa
Ristiinan enkeli
Ristiinan enkeliAnnika Eronen
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Ristiinan enkeli
Yöhön kadonnut
Yöhön kadonnutAnnika Eronen
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Yöhön kadonnut
Älä unohda, Maret
Älä unohda, MaretAnnika Eronen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Älä unohda, Maret

Mere om Annika Eronen

Der findes forskellige bøger af Annika Eronen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Eronen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Ristiinan enkeli" i serien "Hannu Savolainen" udgivet af SAGA Egmont - "Yöhön kadonnut" i serien "Hannu Savolainen" udgivet af SAGA Egmont - "Kaivo " i serien "Hannu Savolainen" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Annika Eronens bøger

Annika Eronen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille Eronens bøger som lydbog. Bøgerne af Eronen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annika Eronens "Ristiinan enkeli"

Det er muligt at købe Annika Eronens "Ristiinan enkeli" som lydbog. Du kan derudover altid have "Ristiinan enkeli" af Annika Eronen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Eronens serie "Hannu Savolainen". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på fin.

Annika Eronen "Yöhön kadonnut"

"Yöhön kadonnut" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Annika Eronens "Yöhön kadonnut" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er en del af Eronens serie "Hannu Savolainen". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på fin.
Detaljer
Fulde navn:
Annika Eronen