Bog & idéAnnika Rosén

Bøger skrevet af Annika Rosén

Læs mere om Annika Rosén
1 produkter
1 produkter
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial SurgeryAgnete Larsen
637,46 DKK
Hardback
(0)
Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery

Mere om Annika Rosén

Du kan kun finde en enkelt bog af Annika Rosén her hos Bog & idé. Det er "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Annika Roséns "Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery"

"Nordic Textbook of Oral and Maxillofacial Surgery" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Rosén, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annika Rosén