Bog & idéAnnika Yderstræde

Bøger skrevet af Annika Yderstræde

Læs mere om Annika Yderstræde
1 produkter
1 produkter
Næste generation - et portræt af Sophie Løhde
STREAM
Næste generation - et portræt af Sophie LøhdeAnnika Yderstræde
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Næste generation - et portræt af Sophie Løhde

Mere om Annika Yderstræde

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Annika Yderstræde. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Yderstræde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Næste generation" udgivet af Saga - "Næste generation - et portræt af Sophie Løhde" i serien "Næste generation" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Annika Yderstræde

Du kan finde to bøger af Annika Yderstræde her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Annika Yderstræde bøger i flere formater. Yderstrædes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Annika Yderstrædes "Næste generation"

Det er muligt at købe Annika Yderstrædes "Næste generation" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Næste generation - et portræt af Sophie Løhde" af Annika Yderstræde

Hos Bog & idé er "Næste generation - et portræt af Sophie Løhde" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Næste generation - et portræt af Sophie Løhde" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Yderstrædes serie "Næste generation". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Annika Yderstræde