Bog & idéAnthony DeCurtis

Bøger skrevet af Anthony DeCurtis

Læs mere om Anthony DeCurtis
0 produkter

Mere om Anthony DeCurtis

Der er bare én bog af Anthony DeCurtis tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "The Rolling Stones: Unzipped". Det er Thames & Hudson, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anthony DeCurtis' "The Rolling Stones: Unzipped"

"The Rolling Stones: Unzipped" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Thames & Hudson.

Endnu en af Anthony DeCurtis skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anthony DeCurtis