Bog & idéAntje Gimmler

Bøger skrevet af Antje Gimmler

Læs mere om Antje Gimmler
1 produkter
1 produkter
Hverdagslivet
BOEGERTILSTAERKPRIS
HverdagslivetJoseph A. Kotarba
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Hverdagslivet

Mere om Antje Gimmler

Der er mange bøger af Antje Gimmler til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Gimmlers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sanselige udfordring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Hverdagslivet" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Antje Gimmler

Du kan købe to bøger af Antje Gimmler her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Antje Gimmler kommer i forskellige formater. Gimmlers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den sanselige udfordring" af Antje Gimmler

Hos Bog & idé er "Den sanselige udfordring" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Antje Gimmler "Hverdagslivet"

Det er muligt at købe Antje Gimmlers "Hverdagslivet" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Antje Gimmler