Bog & idéAntonin Artaud

Bøger skrevet af Antonin Artaud

Læs mere om Antonin Artaud
3 produkter
3 produkter
Den endegyldige afskaffelse af guds dom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den endegyldige afskaffelse af guds domAntonin Artaud
110,46 DKK
Hæftet
(2)
Den endegyldige afskaffelse af guds dom
Pour en finir avec le jugement de Dieu
Pour en finir avec le jugement de DieuAntonin Artaud
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Pour en finir avec le jugement de Dieu
Det dobbelte teater
Det dobbelte teaterAntonin Artaud
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det dobbelte teater

Mere om Antonin Artaud

Der er forskellige bøger fra Antonin Artaud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Artauds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Van gogh - samfundets selvmyrdede" udgivet af A Mock Book - "Den endegyldige afskaffelse af guds dom" udgivet af Arena - "Revolutionære budskaber " i serien "After Hand Archive" udgivet af After Hand Archive

Antonin Artauds bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Antonin Artaud hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Artaud som hæftet. Derudover er bøgerne fra Artaud publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Van gogh - samfundets selvmyrdede" af Antonin Artaud

"Van gogh - samfundets selvmyrdede" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er A Mock Book , der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den endegyldige afskaffelse af guds dom" af Antonin Artaud

"Den endegyldige afskaffelse af guds dom" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Arena, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Antonin Artaud