Bog & idéAntonio Negri

Bøger skrevet af Antonio Negri

Læs mere om Antonio Negri
0 produkter

Mere om Antonio Negri

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Antonio Negri. På listen nedenfor har du de seneste af Negris bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Protestkritik" udgivet af Próblema - "Imperiet" udgivet af Informations Forlag

Antonio Negris bøger

Der er to tilgængelige bøger af Antonio Negri hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Negris bøger fås i flere formater. Bøgerne af Negri er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Protestkritik" af Antonio Negri

Det er muligt at købe Antonio Negris "Protestkritik" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Próblema, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Imperiet" af Antonio Negri

"Imperiet" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Antonio Negri