Bog & idéAntti Toumainen

Bøger skrevet af Antti Toumainen

Læs mere om Antti Toumainen
0 produkter

Mere om Antti Toumainen

Der er bare én bog af Antti Toumainen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Mørkt er mit hjerte". Det er Modtryk, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Antti Toumainens "Mørkt er mit hjerte"

Hos Bog & idé er "Mørkt er mit hjerte" tilgængelig som lydbog. Med Antti Toumainens "Mørkt er mit hjerte" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modtryk.

Endnu en af Antti Toumainen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Antti Toumainen