Bog & idéAre Helseth

Bøger skrevet af Are Helseth

Læs mere om Are Helseth
1 produkter
1 produkter
Førstehjelp i lærerutdanningen
Førstehjelp i lærerutdanningenMarit Røed Halvorsen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Førstehjelp i lærerutdanningen

Mere om Are Helseth

Der er kun én bog af Are Helseth tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Førstehjelp i lærerutdanningen". Det er Fagbokforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Are Helseths "Førstehjelp i lærerutdanningen"

"Førstehjelp i lærerutdanningen" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Helseth, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Are Helseth