Bog & idéArild Bjørndal

Bøger skrevet af Arild Bjørndal

Læs mere om Arild Bjørndal
1 produkter
1 produkter
Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter
Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåterGro Jamtvedt
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter

Mere om Arild Bjørndal

Arild Bjørndal har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter". Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arild Bjørndals "Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter"

Det er muligt at købe Arild Bjørndals "Kunnskapsbasert fysioterapi : metoder og arbeidsmåter" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Arild Bjørndal fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arild Bjørndal