Bog & idéArlene K. Unger

Bøger skrevet af Arlene K. Unger

Læs mere om Arlene K. Unger
0 produkter

Mere om Arlene K. Unger

Der findes mange bøger fra Arlene K. Unger på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Unger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søvn" i serien "Illustreret mindfulness" udgivet af Billesø & Baltzer - "Ro i hverdagen" i serien "Illustreret mindfulness" udgivet af Billesø & Baltzer

Mere om Arlene K. Ungers bøger

Du kan købe to bøger af Arlene K. Unger her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Ungers bøger som indbundet. Bøgerne af Unger er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Billesø & Baltzer.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Søvn" af Arlene K. Unger

"Søvn" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Illustreret mindfulness". Det er Billesø & Baltzer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ro i hverdagen" af Arlene K. Unger

Hos Bog & idé er "Ro i hverdagen" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Illustreret mindfulness". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arlene K. Unger