Bog & idéArne Arp

Bøger skrevet af Arne Arp

Læs mere om Arne Arp
2 produkter
2 produkter
Xingú
STREAM
XingúArne Arp
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Xingú
Xingú
XingúArne Arp
79,95 DKK
EBOG
(0)
Xingú

Mere om Arne Arp

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Arne Arp. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Arp.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Xingú" udgivet af Saga - "Xingú" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Xingú" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Arne Arp

Du kan bestille tre bøger af Arne Arp her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Arne Arp bøger i forskellige formater. Bøgerne af Arp er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arne Arps "Xingú"

Hos Bog & idé er "Xingú" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Xingú" af Arne Arp

Det er muligt at købe Arne Arps "Xingú" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Xingú" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Arp