Bog & idéArne Elmroth

Bøger skrevet af Arne Elmroth

Læs mere om Arne Elmroth
1 produkter
1 produkter
Buildings and energy
Buildings and energyEnno Abel
359,95 DKK
HÆFTET
(0)
Buildings and energy

Mere om Arne Elmroth

Der er kun én bog af Arne Elmroth tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Buildings and energy". Den er udgivet af Formas på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Buildings and energy" af Arne Elmroth

Hos Bog & idé er "Buildings and energy" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Formas.

Dette er en også en skøn bog fra Elmroth, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Elmroth