Bog & idéArne Johannes Aasen (red.)

Bøger skrevet af Arne Johannes Aasen (red.)

Læs mere om Arne Johannes Aasen (red.)
1 produkter
1 produkter
På sporet af god skriveundervisning – en bog for lærere i alle fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
På sporet af god skriveundervisning – en bog for lærere i alle fagRandi Solheim
269,96 DKK
Hæftet
(0)
På sporet af god skriveundervisning – en bog for lærere i alle fag

Mere om Arne Johannes Aasen (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Arne Johannes Aasen (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "På sporet af god skriveundervisning". Det er Klim, der har udgivet den på dansk. "På sporet af god skriveundervisning" er desuden en del af serien "Læsevejlederen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Arne Johannes Aasen (red.)s "På sporet af god skriveundervisning"

"På sporet af god skriveundervisning" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Læsevejlederen". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Arne Johannes Aasen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Johannes Aasen (red.)