Bog & idéArne Langøen (red.)

Bøger skrevet af Arne Langøen (red.)

Læs mere om Arne Langøen (red.)
1 produkter
1 produkter
Sårbehandling og hudpleie
Sårbehandling og hudpleieArne Langøen (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Sårbehandling og hudpleie

Mere om Arne Langøen (red.)

Arne Langøen (red.) har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sårbehandling og hudpleie". Den er publiceret af Gyldendal akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Arne Langøen (red.)s "Sårbehandling og hudpleie"

"Sårbehandling og hudpleie" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Arne Langøen (red.)