Bog & idéArnt Louw

Bøger skrevet af Arnt Louw

Læs mere om Arnt Louw
2 produkter
2 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Arnt Louw

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Arnt Louw. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Louw.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plads til at lære – på lærepladsen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Karakterbogen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Læringsmiljø på hhx" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Arnt Louw

Du kan bestille tre bøger af Arnt Louw her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Arnt Louw fås i flere formater. Louws bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Plads til at lære – på lærepladsen" af Arnt Louw

Det er muligt at købe Arnt Louws "Plads til at lære – på lærepladsen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

Arnt Louw "Karakterbogen"

"Karakterbogen" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Arnt Louw