Bog & idéAruntidaa Srisopha

Bøger skrevet af Aruntidaa Srisopha

Læs mere om Aruntidaa Srisopha
1 produkter
1 produkter
Thai-dansk ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thai-dansk ordbogDonald Shaw
665,96 DKK
Indbundet
(0)
Thai-dansk ordbog

Mere om Aruntidaa Srisopha

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Aruntidaa Srisopha. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Srisopha.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Thai-dansk ordbog" udgivet af Special - "Thai-dansk ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger" udgivet af Special

Aruntidaa Srisophas bøger

Aruntidaa Srisopha har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Srisophas bøger som indbundet. Bøgerne af Srisopha er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Special.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Thai-dansk ordbog" af Aruntidaa Srisopha

"Thai-dansk ordbog" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Special, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Thai-dansk ordbog" af Aruntidaa Srisopha

Hos Bog & idé er "Thai-dansk ordbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.
Detaljer
Fulde navn:
Aruntidaa Srisopha