Bog & idéAsk Svejstrup

Bøger skrevet af Ask Svejstrup

Læs mere om Ask Svejstrup
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på udsathed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på udsathedMads Uffe Pedersen
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på udsathed

Mere om Ask Svejstrup

Der er blot én bog af Ask Svejstrup tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Perspektiver på udsathed". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Perspektiver på udsathed" af Ask Svejstrup

Hos Bog & idé er "Perspektiver på udsathed" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ask Svejstrup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ask Svejstrup