Bog & idéAslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)

Bøger skrevet af Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)

Læs mere om Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)
1 produkter
1 produkter
Lek i begynneropplæringen : lekende tilnærminger til skole og SFO
Lek i begynneropplæringen : lekende tilnærminger til skole og SFOAslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Lek i begynneropplæringen : lekende tilnærminger til skole og SFO

Mere om Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.). Det er "Lek i begynneropplæringen : lekende tilnærminger til skole og SFO". Den er udgivet af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lek i begynneropplæringen : lekende tilnærminger til skole og SFO" af Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)

Det er muligt at købe Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)s "Lek i begynneropplæringen : lekende tilnærminger til skole og SFO" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Aslaug Andreassen Becher Elisabeth Bjørnestad m.fl. (red.)