Bog & idéAspíciens Haufniensis

Bøger skrevet af Aspíciens Haufniensis

Læs mere om Aspíciens Haufniensis
1 produkter
1 produkter
Københavns skygger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Københavns skyggerAspíciens Haufniensis
82,96 DKK
Hardback
(6)
Københavns skygger

Mere om Aspíciens Haufniensis

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Aspíciens Haufniensis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Haufniensis' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Københavns skygger" udgivet af Ulven og Uglen - "Københavns skygger" i serien "Københavns skygger" udgivet af Ulven og Uglen

Aspíciens Haufniensis' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Aspíciens Haufniensis hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Aspíciens Haufniensis bøger i forskellige formater. Bøgerne af Haufniensis er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Ulven og Uglen.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aspíciens Haufniensis' "Københavns skygger"

Hos Bog & idé er "Københavns skygger" tilgængelig som e-bog. Med "Københavns skygger" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Ulven og Uglen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Aspíciens Haufniensis "Københavns skygger"

Det er muligt at købe Aspíciens Haufniensis' "Københavns skygger" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af Haufniensis' serie "Københavns skygger". Det er Ulven og Uglen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aspíciens Haufniensis