Bog & idéAsta Smedegaard Nielsen

Bøger skrevet af Asta Smedegaard Nielsen

Læs mere om Asta Smedegaard Nielsen
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
552,46 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori

Mere om Asta Smedegaard Nielsen

Der er bare én bog af Asta Smedegaard Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Klassisk og moderne medieteori". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk og moderne medieteori" af Asta Smedegaard Nielsen

"Klassisk og moderne medieteori" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Asta Smedegaard Nielsen