Bog & idéAstri Andresen

Bøger skrevet af Astri Andresen

Læs mere om Astri Andresen
1 produkter
1 produkter
Samenes historie fra 1751 til 2010
Samenes historie fra 1751 til 2010Bjørg Evjen
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Samenes historie fra 1751 til 2010

Mere om Astri Andresen

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Astri Andresen. Det er "Samenes historie fra 1750 til 2010". Den er udgivet af Cappelen Damm akademisk på norsk bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samenes historie fra 1750 til 2010" af Astri Andresen

Det er muligt at købe Astri Andresens "Samenes historie fra 1750 til 2010" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en skøn bog fra Andresen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Astri Andresen