Bog & idéAstrid Bojesen

Bøger skrevet af Astrid Bojesen

Læs mere om Astrid Bojesen
1 produkter
1 produkter
Dansk i Rosenhaven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk i RosenhavenKarin Møller Eckersberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i Rosenhaven

Mere om Astrid Bojesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Astrid Bojesen. På listen nedenfor finder du de seneste af Bojesens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk i Rosenhaven" udgivet af Gyldendal - "Dansk i social- og sundhedsuddannelserne" i serien "Social- og sundhedsuddannelse" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger af Astrid Bojesen

Du kan købe to bøger af Astrid Bojesen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Bojesens bøger som hæftet. Bøgerne af Bojesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Astrid Bojesens "Dansk i Rosenhaven"

"Dansk i Rosenhaven" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Dansk i social- og sundhedsuddannelserne" af Astrid Bojesen

"Dansk i social- og sundhedsuddannelserne" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Social- og sundhedsuddannelse". Det er Munksgaard Danmark, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Bojesen