Bog & idéAstrid Grude Eikseth

Bøger skrevet af Astrid Grude Eikseth

Læs mere om Astrid Grude Eikseth
1 produkter
1 produkter
Utdanning mellom styring og danning : et nordisk panorama
Utdanning mellom styring og danning : et nordisk panoramaNinna Garm (red.)
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Utdanning mellom styring og danning : et nordisk panorama

Mere om Astrid Grude Eikseth

Du kan kun købe en enkelt bog af Astrid Grude Eikseth her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Utdanning mellom styring og danning : et nordisk panorama". Den er publiceret af Tapir Akademisk Forlag på norsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Astrid Grude Eikseths "Utdanning mellom styring og danning : et nordisk panorama"

"Utdanning mellom styring og danning : et nordisk panorama" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Tapir Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.

Dette er en også en skøn bog fra Eikseth, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Grude Eikseth