Bog & idéAstrid Kidde Larsen

Bøger skrevet af Astrid Kidde Larsen

Læs mere om Astrid Kidde Larsen
3 produkter
3 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i skole og fritid
Pædagogik i skole og fritidTorben Munkholm
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i skole og fritid
Samskabelse og socialt entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og socialt entreprenørskabJeanette Svendsen
246,46 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og socialt entreprenørskab

Mere om Astrid Kidde Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Astrid Kidde Larsen. På listen nedenfor ser du Larsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik i skole og fritid" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Samskabelse og socialt entreprenørskab" udgivet af Gyldendal

Astrid Kidde Larsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Astrid Kidde Larsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Larsen fås blot som hæftet. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pædagogik i skole og fritid" af Astrid Kidde Larsen

Hos Bog & idé er "Pædagogik i skole og fritid" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Astrid Kidde Larsen "Pædagogik i dagtilbud"

"Pædagogik i dagtilbud" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Kidde Larsen