Bog & idéAstrid Schmidt

Bøger skrevet af Astrid Schmidt

Læs mere om Astrid Schmidt
1 produkter
1 produkter
Figurer i et vestjysk landsogn 1943
BOEGERTILSTAERKPRIS
Figurer i et vestjysk landsogn 1943Astrid Schmidt
203,96 DKK
Hæftet
(1)
Figurer i et vestjysk landsogn 1943

Mere om Astrid Schmidt

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Astrid Schmidt. Det er "Figurer i et vestjysk landsogn 1943". Den er udgivet af Historia på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Astrid Schmidts "Figurer i et vestjysk landsogn 1943"

Hos Bog & idé er "Figurer i et vestjysk landsogn 1943" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia.

Endnu en af Astrid Schmidt fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Schmidt