Bog & idéAstrid Viola Hornbech Svendsen

Bøger skrevet af Astrid Viola Hornbech Svendsen

Læs mere om Astrid Viola Hornbech Svendsen
0 produkter

Mere om Astrid Viola Hornbech Svendsen

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Astrid Viola Hornbech Svendsen. Bogen hedder "360 graders feedback som udviklingsdynamo på et universitet". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk. "360 graders feedback som udviklingsdynamo på et universitet" er desuden tilknyttet serien "Artikel i Erhvervspsykologi ".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"360 graders feedback som udviklingsdynamo på et universitet" af Astrid Viola Hornbech Svendsen

Det er muligt at købe Astrid Viola Hornbech Svendsens "360 graders feedback som udviklingsdynamo på et universitet" som ebog. Med "360 graders feedback som udviklingsdynamo på et universitet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Viola Hornbech Svendsens serie "Artikel i Erhvervspsykologi ". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Viola Hornbech Svendsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Viola Hornbech Svendsen