Bog & idéAtle Austad

Bøger skrevet af Atle Austad

Læs mere om Atle Austad
1 produkter
1 produkter
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og voldAngelica Kjos
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold

Mere om Atle Austad

Atle Austad har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold". Den er udgivet af Cappelen Damm Akademisk på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Atle Austads "Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold"

Det er muligt at købe Atle Austads "Slipp meg fri : om terapien etter seksuelle overgrep og vold" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Austad, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Atle Austad