Bog & idéAud Solbjørg Skulstad (eds.)

Bøger skrevet af Aud Solbjørg Skulstad (eds.)

Læs mere om Aud Solbjørg Skulstad (eds.)
1 produkter
1 produkter
Teaching English in the 21st century : central issues in didactics
Teaching English in the 21st century : central issues in didacticsAud Solbjørg Skulstad (eds.)
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Teaching English in the 21st century : central issues in didactics

Mere om Aud Solbjørg Skulstad (eds.)

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Aud Solbjørg Skulstad (eds.). På listen nedenfor ser du -s nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Teaching English in the 21st century : central issues in didactics" udgivet af Fagbokforlaget - "Teaching English in the 21st century : central issues in didactics" udgivet af Fagbokforlaget

Aud Solbjørg Skulstad (eds.)s bøger

Du kan finde to bøger af Aud Solbjørg Skulstad (eds.) her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra - fås blot som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Fagbokforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aud Solbjørg Skulstad (eds.)s "Teaching English in the 21st century : central issues in didactics"

Hos Bog & idé er "Teaching English in the 21st century : central issues in didactics" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Teaching English in the 21st century : central issues in didactics" af Aud Solbjørg Skulstad (eds.)

"Teaching English in the 21st century : central issues in didactics" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Aud Solbjørg Skulstad (eds.)