Bog & idéAudrey Sykes

Bøger skrevet af Audrey Sykes

Læs mere om Audrey Sykes
1 produkter
1 produkter
Amsterdam
AmsterdamAudrey Sykes
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Amsterdam

Mere om Audrey Sykes

Audrey Sykes har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Amsterdam". Den er udgivet af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Amsterdam" er desuden en del af serien "Moon Handbooks".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Audrey Sykes' "Amsterdam"

"Amsterdam" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Sykes' serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sykes, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Audrey Sykes