Bog & idéAxel Forman

Bøger skrevet af Axel Forman

Læs mere om Axel Forman
1 produkter
1 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi

Mere om Axel Forman

Axel Forman har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Forman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gynækologi og Obstetrik - sampak" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark

Axel Formans bøger

Du kan finde tre bøger af Axel Forman her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Formans bøger som indbundet. Bøgerne af Forman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Axel Formans "Gynækologi og Obstetrik - sampak"

Det er muligt at købe Axel Formans "Gynækologi og Obstetrik - sampak" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Gynækologi" af Axel Forman

"Gynækologi" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Axel Forman