Bog & idéAyse Nart

Bøger skrevet af Ayse Nart

Læs mere om Ayse Nart
1 produkter
1 produkter
Forurenet kærlighed
Forurenet kærlighedAyse Nart
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Forurenet kærlighed

Mere om Ayse Nart

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Ayse Nart. På listen nedenfor har du de seneste af Narts bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ayse Narts bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forurenet kærlighed" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fountain of Devine Light" udgivet af Eget forlag

Bøger skrevet af Ayse Nart

Du kan finde to bøger af Ayse Nart her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Narts bøger kommer kun som hæftet. Narts bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ayse Narts "Forurenet kærlighed"

"Forurenet kærlighed" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Fountain of Devine Light" af Ayse Nart

Hos Bog & idé er "Fountain of Devine Light" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Eget forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ayse Nart