Bog & idéBarbara Voors

Bøger skrevet af Barbara Voors

Læs mere om Barbara Voors
0 produkter

Mere om Barbara Voors

Der findes mange bøger skrevet af Barbara Voors tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Voors' udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Barbara Voors' bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Die Liebhaberin" udgivet af SAGA Egmont - "Insomnia : Savannas Geheimnis" udgivet af SAGA Egmont - "Klaras Tagebuch" udgivet af SAGA Egmont - "Moren som hersede sig ihjel" udgivet af Høst & Søn

Mere om Barbara Voors' bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Barbara Voors hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Barbara Voors fås i flere formater. Voors' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Barbara Voors' "Die Liebhaberin"

Hos Bog & idé er "Die Liebhaberin" tilgængelig som ebog. "Die Liebhaberin" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

"Insomnia : Savannas Geheimnis" af Barbara Voors

Hos Bog & idé er "Insomnia : Savannas Geheimnis" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Insomnia : Savannas Geheimnis" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Voors