Bog & idéBéatrice Rodriguez

Bøger skrevet af Béatrice Rodriguez

Læs mere om Béatrice Rodriguez
2 produkter
2 produkter
Koalas filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Koalas filosofiBéatrice Rodriguez
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Koalas filosofi
Hønsetyven
BOEGERTILSTAERKPRIS
HønsetyvenBéatrice Rodriguez
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Hønsetyven

Mere om Béatrice Rodriguez

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Béatrice Rodriguez. På listen nedenfor finder du de seneste af Rodriguez' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Koalas filosofi" udgivet af Arvids - "Hønsetyven" i serien "Historie uden ord" udgivet af Arvids

Béatrice Rodriguez' bøger

Béatrice Rodriguez har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Rodriguez' bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Rodriguez er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Arvids.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Béatrice Rodriguez' "Koalas filosofi"

"Koalas filosofi" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arvids.

"Hønsetyven" af Béatrice Rodriguez

"Hønsetyven" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Historie uden ord". Det er Arvids, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Béatrice Rodriguez