Bog & idéBenjamin Sáenz

Bøger skrevet af Benjamin Sáenz

Læs mere om Benjamin Sáenz
1 produkter
1 produkter
Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder
Aristoteles og Dante opdager universets hemmelighederBenjamin Sáenz
69,95 DKK
EBOG
(15)
Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder

Mere om Benjamin Sáenz

Benjamin Sáenz har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder". Den er publiceret af CarlsenPuls på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder" af Benjamin Sáenz

"Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder" er tilgængelig online som ebog. "Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er CarlsenPuls, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Benjamin Sáenz fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Benjamin Sáenz