Bog & idéBirgitte Gøtzsche

Bøger skrevet af Birgitte Gøtzsche

Læs mere om Birgitte Gøtzsche
5 produkter
5 produkter
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)Anja Semke
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Mødet med borgeren og patienten (SSA) (med iBog)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)Anja Semke
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)Anja Semke
739,95 DKK
Indbundet
(0)
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA) (med iBog)
Mødet med borgeren (SSH) (uden iBog)
Mødet med borgeren (SSH) (uden iBog)Jette Nielsen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Mødet med borgeren (SSH) (uden iBog)

Mere om Birgitte Gøtzsche

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Birgitte Gøtzsche. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gøtzsche.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mødet med borgeren og patienten (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik og kommunikation" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Sosu - Trin 1 " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSA)" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sundhedspædagogik og kommunikation" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Birgitte Gøtzsche

Birgitte Gøtzsche har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gøtzsches bøger kommer bare som indbundet. Gøtzsche har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Gøtzsches "Mødet med borgeren og patienten (SSA)"

Hos Bog & idé er "Mødet med borgeren og patienten (SSA)" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedspædagogik og kommunikation" af Birgitte Gøtzsche

Det er muligt at købe Birgitte Gøtzsches "Sundhedspædagogik og kommunikation" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Sosu-serien Trin 2". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Gøtzsche