Bog & idéBirthe Wonsild Nielsen

Bøger skrevet af Birthe Wonsild Nielsen

Læs mere om Birthe Wonsild Nielsen
2 produkter
2 produkter
Nøgle til de spanske verber
Nøgle til de spanske verberBirthe Wonsild Nielsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Nøgle til de spanske verber
Nøgle til den spanske grammatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nøgle til den spanske grammatikBirthe Wonsild Nielsen
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Nøgle til den spanske grammatik

Mere om Birthe Wonsild Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Birthe Wonsild Nielsen. På listen nedenfor finder du Wonsild Nielsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nøgle til den spanske grammatik" udgivet af Høst & Søn - "Nøgle til de spanske verber" udgivet af Høst & Søn

Mere om Birthe Wonsild Nielsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Birthe Wonsild Nielsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Wonsild Nielsen fås bare som hæftet. Bøgerne af Wonsild Nielsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Høst & Søn.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birthe Wonsild Nielsens "Nøgle til den spanske grammatik"

"Nøgle til den spanske grammatik" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Høst & Søn.

Birthe Wonsild Nielsen "Nøgle til de spanske verber"

Det er muligt at købe Birthe Wonsild Nielsens "Nøgle til de spanske verber" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Høst & Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Birthe Wonsild Nielsen