Bog & idéBjørn Hamre

Bøger skrevet af Bjørn Hamre

Læs mere om Bjørn Hamre
5 produkter
5 produkter
Pædagogikhåndbogen
PædagogikhåndbogenHelle Rabøl Hansen
629,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogikhåndbogen
Inklusion og eksklusion - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inklusion og eksklusion - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
407,96 DKK
Indbundet
(0)
Inklusion og eksklusion - en grundbog
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
492,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
349,95 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogikJanne Hedegaard Hansen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik

Mere om Bjørn Hamre

Hvis du søger en bog fra Bjørn Hamre, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Hamre.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusion og eksklusion - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "At tænke med Foucault" udgivet af Unge pædagoger - "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejde" udgivet af Frydenlund Academic - "Diagnoser i specialpædagogik og socialpædagogik" udgivet af Gyldendal

Bøger af Bjørn Hamre

Du kan finde seks bøger af Bjørn Hamre her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Bjørn Hamre bøger i samtlige formater. Hamre har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Inklusion og eksklusion - en grundbog" af Bjørn Hamre

Det er muligt at købe Bjørn Hamres "Inklusion og eksklusion - en grundbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"At tænke med Foucault" af Bjørn Hamre

"At tænke med Foucault" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Unge pædagoger.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Hamre