Bog & idéBo Elberling

Bøger skrevet af Bo Elberling

Læs mere om Bo Elberling
2 produkter
2 produkter
The ice-free Greenland
BOEGERTILSTAERKPRIS
The ice-free GreenlandBo Elberling
296,96 DKK
Indbundet
(0)
The ice-free Greenland
Det isfrie Grønland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det isfrie GrønlandBo Elberling
296,96 DKK
Indbundet
(0)
Det isfrie Grønland

Mere om Bo Elberling

Bo Elberling har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Elberlings nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Bo Elberling udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The ice-free Greenland" udgivet af Gyldendal - "Det isfrie Grønland" udgivet af Gyldendal - "Det isfrie Grønland" udgivet af Gyldendal - "Det isfrie Grønland - fra molekyle til landskab" udgivet af Gyldendal

Bo Elberlings bøger

Bo Elberling har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Elberling som indbundet. Elberlings bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The ice-free Greenland" af Bo Elberling

Det er muligt at købe Bo Elberlings "The ice-free Greenland" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Bo Elberling "Det isfrie Grønland"

Hos Bog & idé er "Det isfrie Grønland" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Elberling