Bog & idéBo Kristian Holm

Bøger skrevet af Bo Kristian Holm

Læs mere om Bo Kristian Holm
5 produkter
5 produkter
Reformationen
TAENKEPAUSER
ReformationenBo Kristian Holm
59,95 DKK
Hæftet
(3)
Reformationen
Nåden og den frie vilje
Nåden og den frie viljeBo Kristian Holm
79,95 DKK
EBOG
(0)
Nåden og den frie vilje
Reformationen
ReformationenBo Kristian Holm
49,95 DKK
EBOG
(3)
Reformationen
Reformationen
ReformationenBo Kristian Holm
49,95 DKK
Lydbog
(3)
Reformationen
Reformationen
ReformationenBo Kristian Holm
49,95 DKK
EBOG
(3)
Reformationen

Mere om Bo Kristian Holm

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Bo Kristian Holm. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Holms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pligt og omsorg" udgivet af Gads Forlag - "Nåden og den frie vilje" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "Reformationen i Danmark" udgivet af Danmarkshistorien.dk - "Reformationen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Reformationen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Reformationen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Reformationen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bo Kristian Holms bøger

Bo Kristian Holm har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Holms bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Holm udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bo Kristian Holms "Pligt og omsorg"

"Pligt og omsorg" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Nåden og den frie vilje" af Bo Kristian Holm

"Nåden og den frie vilje" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Nåden og den frie vilje" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Holms serie "En e-bog fra Eksistensen". Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Kristian Holm