Bog & idéBob Gale

Bøger skrevet af Bob Gale

Læs mere om Bob Gale
0 produkter

Mere om Bob Gale

Bob Gale har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Gale.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilbage til fremtiden" i serien "Carlsens filmklassikere" udgivet af CARLSEN - "Tilbage til fremtiden" udgivet af Carlsen - "Tilbage til fremtiden " i serien "Carlsens filmklassikere" udgivet af CARLSEN

Bøger skrevet af Bob Gale

Du kan købe tre bøger af Bob Gale her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Gales bøger kommer i samtlige formater. Gales bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af CARLSEN.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bob Gales "Tilbage til fremtiden"

Hos Bog & idé er "Tilbage til fremtiden" tilgængelig som ebog. "Tilbage til fremtiden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Gales serie "Carlsens filmklassikere". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

"Tilbage til fremtiden" af Bob Gale

Hos Bog & idé er "Tilbage til fremtiden" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Tilbage til fremtiden" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bob Gale